Advertisement

Φωτιά Εύβοια / Φωτιά στην Εύβοια: «Καιγόμαστε, μας έχουν αφήσει στο έλεος ... - Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια.

Φωτιά Εύβοια / Φωτιά στην Εύβοια: «Καιγόμαστε, μας έχουν αφήσει στο έλεος ... - Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια.. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Συνεχείς αναζωπυρώσεις της φωτιάς στην εύβοια. Φωτια ευβοια για τρίτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική εύβοια. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια.

Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο: Το updrones καταγράφει από ψηλά το αποτύπωμά της. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια.

Φωτιά στην Εύβοια: Στα Ψαχνά ο Κώστας Μπακογιάννης | in.gr
Φωτιά στην Εύβοια: Στα Ψαχνά ο Κώστας Μπακογιάννης | in.gr from www.in.gr
Δύσκολη νύχτα για τους πυροσβέστες στην φωτιά στην εύβοια: Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην κεντρική εύβοια. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει η εύβοια ύστερα από το σαρωτικό… onsports team. Φωτια ευβοια για τρίτη μέρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά στην κεντρική εύβοια. Συνεχείς αναζωπυρώσεις της φωτιάς στην εύβοια. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου.

Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη!

Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Δύσκολη νύχτα για τους πυροσβέστες στην φωτιά στην εύβοια: Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Άρση τηλεφωνικού απορρήτου εξετάζουν οι αρχές για τους ύποπτους εμπρηστές. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς. Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο: Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην κεντρική εύβοια. Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι η φωτιά εκδηλώθηκε σε χωράφι με ελαιόδεντρα, έξω από το χωριό τριάδα του δήμου διρφύων μεσσαπίων. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Συγκλονίζουν οι εικόνες που μεταφέρει από την ανεξέλεγκτη φωτιά στην εύβοια.

Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Εγκλωβισμένοι στη φωτιά εκλιπαρούν για βοήθεια. Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει η εύβοια ύστερα από το σαρωτικό… onsports team.

Φωτιά στην Εύβοια: Πύρινη πολιορκία - Αναζωπυρώνονται και ...
Φωτιά στην Εύβοια: Πύρινη πολιορκία - Αναζωπυρώνονται και ... from www.bahalonews.gr
Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει η εύβοια ύστερα από το σαρωτικό… onsports team. Δύσκολη νύχτα για τους πυροσβέστες στην φωτιά στην εύβοια: Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Φωτιά καίει δέντρα στην βαρυμπόμπη που εκκενώθηκε πριν από μερικές ώρες (φωτ.: Κοινοποίηση στο facebook μοιράσου το στο twitter μοιράσου το στο. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο:

Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη!

Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Δύο φωτιές έχουν ξεσπάσει στα πολιτικά στην εύβοια, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην κεντρική εύβοια. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Το updrones καταγράφει από ψηλά το αποτύπωμά της. Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια.

Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι η φωτιά εκδηλώθηκε σε χωράφι με ελαιόδεντρα, έξω από το χωριό τριάδα του δήμου διρφύων μεσσαπίων. Άρση τηλεφωνικού απορρήτου εξετάζουν οι αρχές για τους ύποπτους εμπρηστές. Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ.

Φωτιά Εύβοια: Αρνείται τις κατηγορίες για εμπρησμό ο ...
Φωτιά Εύβοια: Αρνείται τις κατηγορίες για εμπρησμό ο ... from cdn.pagenews.gr
Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς. Δύσκολη νύχτα για τους πυροσβέστες στην φωτιά στην εύβοια: Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Το updrones καταγράφει από ψηλά το αποτύπωμά της. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια.

Κινδυνεούν σπίτια δίπλα στο χωριό μακρυμάλλη.

Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει η εύβοια ύστερα από το σαρωτικό… onsports team. Δύσκολη νύχτα για τους πυροσβέστες στην φωτιά στην εύβοια: Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς. Φωτιές σε ηλεία και ασπρόπυργο: Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Μεγάλη φωτιά στη βόρεια εύβοια, στάχτη το πυκνό πευκοδάσος.

Λίγο μετά τις 230 το μεσημέρι η φωτιά εκδηλώθηκε σε χωράφι με ελαιόδεντρα, έξω από το χωριό τριάδα του δήμου διρφύων μεσσαπίων εύβοια φωτιά. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο.

Posting Komentar

0 Komentar